Pirkanmaa, Uutiset

Moottoripyöräilijä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Virroilla

Moottoripyöräilijä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Virroilla

Virroilla Liedenpojantien ja Sulkavantien risteyksessä tapahtui tänään lauantaina liikenneonnettomuus noin klo.11.30. Kaksi moottoripyöräilijää olivat ohittaneet kovalla nopeudella edellä ajaneen matkailuauton. Matkailuauton edessä kulkenut traktori kääntyi vasemmalla, jolloin jälkimmäisenä tullut moottoripyörä törmäsi peräkärryyn. Moottoripyöräilijä loukkaantui törmäyksessä ja hänet on toimitettu jatkohoitoon.

Paikalle on pyydetty onnettomuustutkintalautakunta selvittämään onnettomuuden syitä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää toista moottoripyöräilijää ilmoittaumaan Virtain poliisille numeroon 0295 447 907.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>