Uutiset

Yleisurheilun Ruotsiottelu järjestetään Tampereella

Yleisurheilun Ruotsiottelu järjestetään Tampereella

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään, jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen väliltä poistuvat. Suomen Urheiluliiton  hallitus päätti perjantaina yksimielisesti, että yleisurheilun Ruotsi-ottelua ei tänä vuonna järjestetä, mikäli sisärajatarkastukset Suomen ja Ruotsin väliltä eivät poistu, kun Suomen hallitus käsittelee maahantulorajoituksia seuraavan kerran viikolla 34.

Maaottelun on suunniteltu järjestettävän Tampereella Ratinan stadionilla 5. -6. syyskuuta. Lajikohtainen päiväohjelma on julkistettu. Tapahtuman järjestelyjä ja lipunmyyntiä jatketaan normaalisti siihen asti, kunnes Suomen hallitus ottaa seuraavan kerran kantaa maahantulorajoituksiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>