Uutiset

Yleisurheilun Ruotsiottelu järjestetään Tampereella

Yleisurheilun Ruotsiottelu järjestetään Tampereella

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään, jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen väliltä poistuvat. Suomen Urheiluliiton  hallitus päätti perjantaina yksimielisesti, että yleisurheilun Ruotsi-ottelua ei tänä vuonna järjestetä, mikäli sisärajatarkastukset Suomen ja Ruotsin väliltä eivät poistu, kun Suomen hallitus käsittelee maahantulorajoituksia seuraavan kerran viikolla 34.

Maaottelun on suunniteltu järjestettävän Tampereella Ratinan stadionilla 5. -6. syyskuuta. Lajikohtainen päiväohjelma on julkistettu. Tapahtuman järjestelyjä ja lipunmyyntiä jatketaan normaalisti siihen asti, kunnes Suomen hallitus ottaa seuraavan kerran kantaa maahantulorajoituksiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>