Päivän haastattelu

Mokkamestarit täytti 30 vuotta - kahvia suurella sydämellä ja kaikilla aisteilla

Mokkamestarit täytti 30 vuotta - kahvia suurella sydämellä ja kaikilla aisteilla

Mokkamestareiden toinen yrittäjä Reija Paakkinen.[/caption]

Pirkanmaalainen Mokkamestarit on kahvin ja teen ystäville tuttu yritys. Se on perustettu vuonna 1990 ja on siten Suomen vanhin toiminnassa oleva pienpaahtimo. Yritys on 30 vuoden aikana kasvanut pienestä ystävysten perustamasta kahvi- ja teekaupasta valtakunnallisesti tunnetuksi brändiksi ja ollut myöskin omalta osaltaan keskeisessä roolissa luomassa suomalaista erikoiskahvikulttuuria. Mokkamestareiden yrittäjä Reija Paakkinen vieraili SUN Iltapäivässä keittämässä maistuvat kahvit ja kertomassa yrityksen 30-vuotisesta taipaleesta. Paakkinen myöskin valaisi millainen on kahvin paahtamisprosessi sekä kertoi miten suomalaisten kahvimaku on vuosien aikana muuttunut ja mennyt koko ajan monipuolisemmaksi.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>