Päivän haastattelu, Uutiset

Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti ja näkyvästi koulujen läheisyydessä

Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti ja näkyvästi koulujen läheisyydessä

Koulut alkavat tänään. Se tarkoittaa myös pienien ekaluokkalaisten saapumista liikenteen sekaan ensimmäistä kertaa. Myös Poliisi kohdistaa valvontaa erityisesti kevyeen liikenteeseen, liikennevalojen noudattamiseen, sekä suojatiesääntöjen noudattamiseen. Poliisit ovat paikalla koulujen läheisyydessä ja muissa taajamien niin sanotuissa riskipaikoissa.

Onnettomuustilastojen mukaan kevyen liikenteen onnettomuudet lisääntyvät huomattavasti elokuussa, verrattuna heinäkuuhun. Näin tapahtuu vuosittain kesälomakauden päättyessä ja liikennemäärien kasvaessa.

Haastattelussa ylikonstaapeli Vesa Viskari

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>