Uutiset

Manse niukasti Kankaanpäätä parempi

Manse niukasti Kankaanpäätä parempi

Miesten Superpesiksessä pelattiin SUN Radion kuuluvuusalueen derby, kun Manse PP ja Kankaanpään Maila kohtasivat Kaupin uusitulla pesäpallostadionilla. Manse PP otti voiton jaksoin 1 – 0. Avausjaksolla molemmat tekivät kaksi juoksua, mutta toisella jaksolla tamperelaiset olivat parempia juoksuin 2 - 1. 

Manse jatkaa sarjan sijalla 13, Kankaanpää sijalla 11. KaMan osalta pelit jatkuvat torstaina kotiottelulla Vimpelin Vetoa vastaan. Mansen seuraava ottelu pelataan perjantaina, kun joukkue matkaa sarjakärki Joensuun Mailan vieraaksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>