Päivän haastattelu

Ylöjärven Vanhat talot -tapahtuma esittelee kaupungin kulttuuria ja rakennusperinnettä

Ylöjärven Vanhat talot -tapahtuma esittelee kaupungin kulttuuria ja rakennusperinnettä

Ylöjärven kaupungin kulttuuri- ja markkinointituottaja Annastiina Airaksinen[/caption]

Ylöjärven Vanhat talot 2020 -tapahtuma järjestetään pienimuotoisena ja koronarajoitukset huomioon ottaen lauantaina 15.8.2020 klo 11-17. Monissa kohteissa on mahdollisuus tutustua rakennusten lisäksi ympäristöön tai tehdä löytöjä vaikka pihakirppikseltä. Osaan kohteista voi tutustua vain ulkopuolelta. Kohteissa ovat rakennusten omistajat paikalla vastaamassa kävijöiden kysymyksiin, kertomassa talon kunnostuksesta ja esittelemässä rakennuksen historiallisia vaiheita.

Ylöjärven kaupungin kulttuuri- ja markkinointituottaja Annastiina Airaksinen piipahti SUN Radion iltapäivässä kertomassa Ylöjärven Vanhat talot -tapahtumasta sekä muista kaupungin tapahtumista tulevan syksyn aikana.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>