Uutiset

Posti suunnittelee aamujakelua Virroille, Urjalaan ja Mänttä-Vilppulaan

Posti suunnittelee aamujakelua Virroille, Urjalaan ja Mänttä-Vilppulaan

Posti aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden yhteydessä selvitellään kirjeiden, aikakauslehtien ja mainosten jakamista sanomalehtien varhaisjakelun yhteydessä neljällä paikkakunnalla Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Muutoksen ansiosta vastaanottajat saisivat postinsa iltapäivän sijaan aamukahvipöytään. Suunnitteilla on aamujakeluun siirtyminen Virroilla, Urjalassa, Mänttä-Vilppulassa sekä Merikarvialla.

Yhteistoimintaneuvottelut alkavat 20. elokuuta ja kestävät tämänhetkisen arvion mukaan kuusi viikkoa, jonka jälkeen tiedetään lopputulos. Neuvottelujen piirissä on noin 80 henkilöä, joiden osalta kokoaikainen työ saattaa osa-aikaistua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>