Uutiset

Satoja pirkanmaalaisia osakeyhtiöitä ja osuuskuntia uhkaa poisto kaupparekisteristä

Satoja pirkanmaalaisia osakeyhtiöitä ja osuuskuntia uhkaa poisto kaupparekisteristä

Patentti- ja rekisterihallitus poistaa jälleen tilinpäätöstään ilmoittamattomia osakeyhtiöitä ja osuuskuntia kaupparekisteristä. Mukana on kaikkiaan lähes 5000 osakeyhtiötä tai osuuskuntaa, jotka eivät ole ilmoittaneet tilinpäätöstään kaupparekisteriin kahden vuoden aikana. Pirkanmaaltakin mukana listalla on yli 500 osakeyhtiötä tai osuuskuntaa.

PRH on tehnyt yritysten kaupparekisteritietoihin merkinnän, jossa kehotetaan toimittamaan tilinpäätösasiakirjat kaupparekisteriin 25.11.2020 mennessä. Mikäli tilinpäätösilmoitusta ei tehdä takarajaan mennessä, poistetaan yritys kaupparekisteristä joulukuussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>