Päivän haastattelu, Uutiset

Viikonloppuna Ratinassa Beach volleyn huiput

Viikonloppuna Ratinassa Beach volleyn huiput

Koko viikonlopun ajan on Tampereen Ratinassa tarjolla huippu Beach volleyta, kun paikalle saapuvat Beach Volleyn huippunimet Suomesta mm. Riikka Lehtonen/Niina Ahtiainen, Taru Lahti-Liukkonen/Anniina Parkkinen sekä miesten puolelta Saneri Siren/Jyrki Nurminen Kisojen järjestäjänä toimiva Sini Rönnqvist saapui studiolle aamulla kertomaan järjestelyistä ja miksi paikalle pitäisi saapua sekä missä menee suomalaisen kärjen taso kansainvälisesti mitattuna tällä hetkellä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>