Uutiset

Pirkanmaan kunnilta odotetaan lisätietoja kasvomaskien jakelusta vähävaraisille ensi viikolla

Pirkanmaan kunnilta odotetaan lisätietoja kasvomaskien jakelusta vähävaraisille ensi viikolla

Pirkanmaan kuntien odotetaan kertovan lisätietoa vähävaraisille jaettavista kasvomaskeista ja niiden jakelusta ensi viikon aikana. Hallitus hyväksyi torstaina Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen kasvomaskien käytöstä väestölle. Kunnat huolehtivat myös, että maskeja on saatavilla kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ilmaiseksi suosituksen voimassaoloalueella. Kasvomaski on yksi lisäkeino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä julkisilla paikoilla ja joukkolikeenteessä.

Tampereen kaupunki aloitti vähävaraisille suunnattujen kasvomaskien jakelun jo eilen SPR:n ruokajakelun kautta, ja ensi tiistaista alkaen kasvomaskeja voi noutaa Tampereen kaupungin jakelupisteiltä. Kangasalla kasvomaskeja jaetaan vähävaraisille tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina Lentolan Prisman Kangasalan kaupunki-infossa klo 10-14. Tampereen ja Kangasalan maskijakelusta löytyy lisätietoa kuntien kotisivuilta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>