Uutiset

Hervantaan tehdään EU-rahalla automaattiliikenteen testialue

Hervantaan tehdään EU-rahalla automaattiliikenteen testialue

Tampereella Hervantaan ollaan kehittämässä automaattiliikenteen testialuetta. EU-hankerahalla tehtävä testialue tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia kokeilla uusia älyliikenteen ja automaattisen liikkumisen palveluja todellisessa ympäristössä ensimmäisten joukossa maailmassa.

Tampereella tavoitteena on ottaa käyttöön automaattibusseja vaiheittain tämän ja ensi vuoden aikana esimerkiksi hoitamaan raitiotien syöttöliikennettä. Lisäksi kaupunki haluaa valmistautua automaattiseen henkilöautoliikenteeseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>