Päivän haastattelu

Paintball tarjoaa tehokasta huviliikuntaa ulkoilmassa

Paintball tarjoaa tehokasta huviliikuntaa ulkoilmassa

Jan Lahti on yksi Vesilahdella sijaitsevan Ryminä Paintballin perustajista.[/caption]

Paintball eli värikuulapeli on urheilulaji jota pelataan yleensä rajatulla alueella metsässä tai erikseen sille rakennetulla kentällä. Paintballissa ammutaan värikuula-aseella eli merkkaimella värikuulia toisia kisailijoita kohti ja vastustajat pyritään eliminoimaan pelistä merkkaamalla heidät kuulan osumalla. 1980-luvulla Suomeen rantautunut peli on kokemassa uutta nostetta ja vesilahtelainen Ryminä Paintball on tässä mukana. Jan Lahti on yksi vuosi sitten perustetun yrityksen perustajista ja mies piipahti SUN Iltapäivässä kertomassa värikuulapelistä sekä vesilahtelaisyrityksen tulevaisuuden suunnitelmista. 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>