Päivän haastattelu

Päivi Lepistö lähti pikakomennuksella mukaan Nelosen Tähdet, tähdet -ohjelmaan

Päivi Lepistö lähti pikakomennuksella mukaan Nelosen Tähdet, tähdet -ohjelmaan

Ruotsalainen ysäripoppari Pandora eli Anneli Magnusson jättäytyi pois Nelosella alkaneesta Tähdet, tähdet -kilpailusta Suomen tiukentuneiden karanteeniohjeistusten sekä kasvaneen koronariskin vuoksi. Pandoran tilalle kilpailuun lähti mukaan vain muutaman päivän varoitusajalla Movetron-yhtyeen keulahahmona tunnettu ja jo vuosia sitten tamperelaistunut Päivi Lepistö. Millaiset ovat Lepistön tunnelmat ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen? Entä mitä muuta laulajan loppukesään kuuluu?

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>