Uutiset

Kuolemantapaus Tampereella - poliisi kaipaa havaintoja kuvan miehestä

Kuolemantapaus Tampereella - poliisi kaipaa havaintoja kuvan miehestä

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa Tampereella sattunut kuolemantapaus, johon liittyen poliisi kaipaa havaintoja kuvan miehestä. Havaintoja pyydetään erityisesti lauantailta 8.8. ja sunnuntailta 9.8.2020. Mies on liikkunut todennäköisesti Hervannan alueella tai sen lähettyvillä.

Miehellä on ollut yllään todennäköisesti kuvan vaatetus: vaalea t-paita, tumma takki, farkut, mustat kengät, tumma lippalakki ja selässä reppu. Hän on voinut liikkua myös ilman takkia kuvassa näkyvässä vaaleassa t-paidassa. Mies käyttää silmälaseja ja hänen puheensa on epäselvä.

Havaintoja otetaan vastaan sähköpostitse keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295445317

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>