Päivän haastattelu, Uutiset

Orivedellä on panostettu harrastamiseen

Orivedellä on panostettu harrastamiseen

Orivedelle valmistui pumptrack-rata joka tarjoaa erilaista liikkumisen mahdollisuutta[/caption]

Orivesi on viime vuosina panostanut erittäin paljon liikkumiseen ja harrastamisen mahdollisuuksiin. Elämysportaat, uimahalli, jäähalli, hiihtomaa, kansalaisopiston tunnit, liikuntaryhmät ei ikäisille ja iso osa mahdollisuuksista ilmaisia, jne.

Kunnalla on asukkaita vajaat 10.000, mutta siitä huolimatta moni isompikin kunta jää toiseksi eri liikuntapaikoissa. Miksi tällainen linjaveto on tehty, miten se on purrut, millä rahalla tällaiset on toetutettu ja mitä Oriveden kaupungin liikuntapäällikkö Roope Marski itse kokeilisi seuraavaksi?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>