Uutiset

Varkauksia ja takaa-ajoa Sastamalasta Lempäälään - kolme henkilöä otettu kiinni

Varkauksia ja takaa-ajoa Sastamalasta Lempäälään - kolme henkilöä otettu kiinni

Kuva: Suomen poliisi[/caption]

Pirkanmaalla koettiin torstaina melkoinen tapahtumien sarja, joka sai alkunsa jo keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Sastamalan Uotsolantieltä varastettiin vaaleansininen farmarimallinen Mercedes-Benz henkilöauto aamukolmelta. Tähän varkauteen liittyy myös musta farmarimallinen Ford Mondeo. Mercedeksen vieneet kolme miestä murtautuivat neljältä aamuyöllä Sastamalassa apteekkiin vieden erilaisia lääkkeitä ja kello 11 aikaan miehet varastivat Sastamalan Häijäässä marketin pihalle pysäköitynä olleesta autosta käsilaukun.

Poliisi sai havainnon varastetusta Mercedeksestä kello 11.53 Valtatie 12:sta ja Varilan risteyksestä, jolloin auto lähti poliisia karkuun. Auto kävi mm. Tottijärven koulun pihalla, jossa oli ilmoituksen mukaan aiheutunut vaaratilanteita. Auto jatkoi pakoa Lempäälään, jossa sitä yritettiin pysäyttää useaan kertaan ja pakoautolla ajettiin päin poliisiautoa. Lopulta pakoauto saatiin pysäytetyksi kello 12.42 piikkimattoa käyttäen. Autossa olleet kolme miestä pakenivat jalkaisin, mutta heidät tavoitettiin hieman myöhemmin maastosta.

Miehien epäillään syyllistyneen, mm. moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauksiin, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeän pahoinpitelyn yritykseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kortitta-ajoon. Poliisi selvittää ovatko miehet syyllistyneet muihinkin rikoksiin ja rikosnimikkeitä voi tulla lisää ja ne voivat muuttua rikostutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää havaintoja miehistä ja käytetyistä autoista ja mahdollisista muista rikoksista vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi, 0800 90022 tai Sastamalan poliisiin 0295 415 027 (8-16).

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>