Uutiset

Pyynikin käsityöläispanimo voitti brändien arvostuksessa kaikki suuret kilpailijansa

Pyynikin käsityöläispanimo voitti brändien arvostuksessa kaikki suuret kilpailijansa

Kuva: Pyynikin käsityöläispanimo[/caption]

Pyynikin käsityöläispanimo on kohonnut sijalle 168 Markkinointi & Mainonta -lehden sekä Taloustutkimuksen julkaisemassa Arvostetuimmat brändit 2020 -listalla. Pirkanmaalaispanimon osoittaa pienpanimoiden suosion selkeää kasvua, sillä kaikki isot kotimaiset olutbrändit tulevat listalla kaukana Pyynikin käsityöläispanimon perässä: Laitilan Kukko (294.), Karhu (334.), Olvi (352.), Aura (400.), Koff (430.), Karjala (489.) ja Lapin Kulta (495.) Ulkomaiset kilpailijat ovat myös kaukana: Sandels (282.), A Le Coq (419.), Carlsberg (456.), Heineken (467.), Saku (483.) ja Corona (484.).

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>