Uutiset

FC Haka otti kauden avausvoiton sunnuntaina Veikkausliigassa

today24.8.2020

share close

Täksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan nousseen FC Hakan avausvoittoon vaadittiin 11 ottelua. Sunnuntaina pelatussa ottelussa Haka pelasi Helsingissä IFK:ta vastaan ja avauspuolikkaalla tulleella Tino Purmeen maalilla voitto irtosi 0-1 numeroin.

Loukkaantumisista puolustuspäässä kärsinyt Haka pelasi vahvan 90 minuuttisen. Joukkueen päävalmentaja Teemu Tainio teki ensimmäisen vaihdon jo 27 minuutilla, kun otti Salomo Ojalan vaihtoon ja kentälle astui Tino Purme. Ainoastaan seitsemän minuuttia myöhemmin Purme teki ottelun ainokaisen.

Toisella puoliajalla Hakan Jonas Häkkinen otti illan toisen keltaisen kortin ja sai ulosajon. Tämäkään ei lannistanut Hakaa vaan joukkue otti ensimmäiset täydet kolme pistettä tällä kaudella.

Sarjataulukossa Haka on 10. sijalla seitsemän pisteen saaliilla. Kausi jatkuu keskiviikkona, kun vastaan asettuu FC Lahti.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen