Päivän haastattelu

Valkeakosken kanavan eteläranta muuttuu ruokakaduksi tällä viikolla

Valkeakosken kanavan eteläranta muuttuu ruokakaduksi tällä viikolla

Kuva: Lettulan Facebook-sivu[/caption]

Katuruoka kasvattaa koko ajan kovaa vauhtia suosiotaan Suomessa ja erilaisia tapahtumia tulee myöskin sitä myötä lisää. Nyt myös Valkeakoskelle saadaan oma katuruokatapahtumansa, kun kanavan etelärantaan nousee tämän viikon keskiviikkona ja torstaina yli 20 erilaista ruokakojua. Tapahtuman järjestäjänä ja puuhanaisena häärää Katja Sokka joka pyörittää myöskin omaa, eri tapahtumissa kiertävää lettukahvilaa nimeltään Lettula. Sokka kertoi SUN Iltapäivässä mistä ajatus tapahtumalle lähti ja miten tapahtumassa on huomioitu kävijöiden turvallisuus.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>