Uutiset

FC Haka hankki tuuraajan kolhiintuneelle toppariosastolle

FC Haka hankki tuuraajan kolhiintuneelle toppariosastolle

Akuuttiin hätään saapuu jo keskiviikoksi Johannes Kytilä AC Kajaanista ja hän on käytettävissä ainakin tämän viikon, minkä jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. Mies pelasi viime kaudella Myllykosken Pallossa ja on Tainiolle tuttu jo HJK -ajoilta.

Aiemmin jo näillä näkymin loppukauden ajaksi saapui Dominikaanisesta Tasavallasta kotoisin oleva Luiyi de Lucas, joka on pelannut viime vuosina Espanjan kolmannella sarjatasolla. 25 -vuotias ja 194cm pitkä toppari omaa myös Espanjan kansalaisuuden. Lucas on vielä toistaiseksi karanteenissa, joka tuottaa haasteita totuttautumisessa joukkueeseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>