Päivän haastattelu

Korona-aika otetaan vakavasti ja huomioidaan SaariBluesissa jo Laukontorilta lähtien

Korona-aika otetaan vakavasti ja huomioidaan SaariBluesissa jo Laukontorilta lähtien

SaariBlues järjestetään tulevana lauantaina kuudetta kertaa Tampereen Viikinsaaressa. Alunperin festivaali piti olla jo 13. kesäkuuta, mutta tunnetuista syistä tämäkin tapahtuma joutui vaihtamaan ajankohtaa. Monet muut kesätapahtumat jättivät samantien tämän vuoden väliin mutta SaariBlues päätettiinkin siirtää alkukesästä loppukesälle ja niinpä voidaankin sanoa että tästä juurevasta bluestapahtumasta tuli koronan myötä venetsialaisjuhla. SaariBlues -tapahtuman promoottori Rowan Rafferty Nem Agencylta piipahti SUN Iltapäivän vieraana kertomassa mm. siitä miten tapahtumassa suhtaudutaan korona-ajan vaatimuksiin vakavasti ja hygieniasta huolehditaan jo Laukontorin satamasta lähtien.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>