Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Maakunnan Matin vieraana lakitoimisto Lexlyn toimitusjohtaja Timo Kemppainen

Maakunnan Matin vieraana lakitoimisto Lexlyn toimitusjohtaja Timo Kemppainen

Digiloikka kuvaa tarkasti 2020-lukua. Uutta ja ajankohtaista on, että perinteiset lakipalvelut siirtyvät nyt vauhdilla verkkoon. Etälakipalvelut lisäävät koko ajan suosiotaan ja ne tuovat kaikki palvelut ihmisten käsien ulottuville. Uranuurtajana Suomessa on Lexly Oy, joka toimi aiemmin nimellä Frida Perhejuristit. Millaisia muureja ja estoja on Lexly Oy:n toimitusjohtaja Timo Kemppaisen mielestä voitettava, jotta lakipalveluiden hankkiminen ja käyttäminen verkossa on luontevaa, jokapäiväistä ja arkista? Entä miten suomalaiset valmistautuvat elämänsä kohtiin, joissa lakipalvelut ovat läsnä tavalla tai toisella?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>