Uutiset

Juuri nyt: Valkeakoskella Säterin tehtaalla on syttynyt tulipalo

Juuri nyt: Valkeakoskella Säterin tehtaalla on syttynyt tulipalo

Valkeakoskella Säterin tehtaalla on syttynyt tänään tulipalo. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen alueelle puolen päivän jälkeen. Palo saadaan pelastuslaitoksen mukaan todennäköisesti rajattua n. 200 neliön alalle yhteen rakennuksen siipeen. Tämän hetkisten tietojen perusteella tulipalossa ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen kertoo Aamulehdelle, että tehtaan palosta aiheutuva savu ei ole vaaraksi alueen asukkaille. Säterin tehtaalla tapahtui viimeksi viime kesänä suurpalo, joka aiheutti suurta tuhoa alueen teollisuusrakennuksessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>