Päivän haastattelu

Kunnostettu Vanha Räikkä viettää yksivuotisjuhliaan perjantaina 4. syyskuuta

Kunnostettu Vanha Räikkä viettää yksivuotisjuhliaan perjantaina 4. syyskuuta

Ylöjärven Vanha Räikkä. Kuva: Tiina Helminen[/caption]

Ylöjärven kaupungintalon aukiolla sijaitseva Vanha Räikkä avattiin kunnostuksen ja saneerauksen jäljiltä 3.9.2019. Vuonna 1825 rakennettua Räikän taloa kunnostettiin reilun vuoden ajan ja siitä on muodostunut kuluneen vuoden aikana todellinen ylöjärveläisten kohtaamispaikka. Nyt on tullut aika juhlia tämän uudistuneen Räikän talon yksivuotisjuhlia. Ohjelmassa on mm. Ville Leinosen konsertit tulevana viikonloppuna. Ylöjärven kaupungin vapaa-aikajohtaja Minna Vallin kertoi SUN Iltapäivän haastattelussa mm. mitä muuta Räikän talossa on luvassa tulevana syksynä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>