Päivän haastattelu

Asuntokauppa käy kuumana Tampereen ympäryskunnissa

Asuntokauppa käy kuumana Tampereen ympäryskunnissa

Pirkanmaalla on jo tovin ajan ollut kovaa imua ja muuttoliikennettä Tampereen ympäryskuntiin. Esimerkiksi Valkeakosken vuoden 2009 asuntomessualue Lintula laajenee koko ajan, Akaan Toijalaan rakentuu yhdeksänkerroksinen kerrostalo, Nokian Harjuniityn alueelta tulee haettavaksi 26 uutta omakotitonttia tämän kuun aikana. Mistä tämä muuttoaalto Tampereen ympärille oikein johtuu? Entä miten asuntokauppa on ylipäätään sujunut yleisesti haastavien aikojen läpi? Sp-Koti Aulan yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä Johanna Peltonen vastasi näihin ja moniin muihin kysymyksiin SUN Iltapäivän haastattelussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>