Uutiset

Kankaanpään Mailan kausi päättyi kahteen vieraspelitappioon

Kankaanpään Mailan kausi päättyi kahteen vieraspelitappioon

Maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi myöhässä alkanut ja poikkeuksellisen tiivistä ottelutahtia ylläpitänyt Superpesis-kausi 2020 on tullut päätökseen runkosarjan osalta. Harmillisesti tavoitteistaan jääneen Kankaanpään Mailan miehistön osalta tämä tarkoittaa myös kauden päättymistä. Jo aiemmin mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettäneen KaMan kausi päättyi Etelä-Suomen vieraspelien osalta kahteen tappioon, kun eilinen peli Hyvinkäätä vastaan päättyi lukemiin 2-0. Kankaanpään Maila oli sarjataulukossa lopulta 13.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>