Uutiset

Koruvarkaat vaanivat ikäihmisiä Tampereen seudulla

Koruvarkaat vaanivat ikäihmisiä Tampereen seudulla

Poliisin tietoon on tullut heinä-elokuun aikana Tampereella kolme tapausta, jossa ulkomaalaistaustaiset koruvarkaat ovat lähestyneet ikäihmistä esimerkiksi parkkipaikalla, kadulla tai puistossa, ja ovat pyrkineet halaamaan ja anastamaan uhrin kaulalta tai kädestä korun. Uhria on yleensä seurattu esimerkiksi kaupasta asti ja joskus anastetun korun tilalle on laitettu rihkamakoru. Tekijöitä on monesti ollut useita ja he saapuvat tekopaikalle joko autolla tai jalkaisin. Liikkeellä on poliisin tietojen mukaan useita rikollisporukoita, jotka tekevät näitä varkauksia. Poliisi kehottaa välttämään tällaisia lähelle tulevia tuntemattomia. Jos kuitenkin joutuu tällaiseen tilanteeseen, tulee soittaa hätäkeskukseen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>