Uutiset

Koruvarkaat vaanivat ikäihmisiä Tampereen seudulla

today2.9.2020

share close

Poliisin tietoon on tullut heinä-elokuun aikana Tampereella kolme tapausta, jossa ulkomaalaistaustaiset koruvarkaat ovat lähestyneet ikäihmistä esimerkiksi parkkipaikalla, kadulla tai puistossa, ja ovat pyrkineet halaamaan ja anastamaan uhrin kaulalta tai kädestä korun. Uhria on yleensä seurattu esimerkiksi kaupasta asti ja joskus anastetun korun tilalle on laitettu rihkamakoru. Tekijöitä on monesti ollut useita ja he saapuvat tekopaikalle joko autolla tai jalkaisin. Liikkeellä on poliisin tietojen mukaan useita rikollisporukoita, jotka tekevät näitä varkauksia. Poliisi kehottaa välttämään tällaisia lähelle tulevia tuntemattomia. Jos kuitenkin joutuu tällaiseen tilanteeseen, tulee soittaa hätäkeskukseen.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%