Päivän haastattelu

Kolme OmaSp Säätiötä jakaa 100 000 euroa avustusta lasten ja nuorten joukkueurheiluun

Kolme OmaSp Säätiötä jakaa 100 000 euroa avustusta lasten ja nuorten joukkueurheiluun

Kolme Oma Säästöpankkisäätiötä on päättänyt yhdistää voimansa ja jakaa yhteensä 100 000 euroa avustusta toimialueidensa lasten ja nuorten urheiluseurojen joukkueille. Mukana on Kuortaneen ja Töysän Säästöpankkisäätiöiden lisäksi Pirkanmaalla toimiva Parkanon Säästöpankkisäätiö. Hallituksen puheenjohtaja Ari Lamminmäki Parkanon Säästöpankkisäätiöstä kertoo, että säätiöt haluavat tehdä hyvää ja edistää muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla heille liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden. Avustusta joukkueet voivat hakea esimerkiksi kisamatkoihin, peliasuihin ja varusteisiin.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>