Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla neljä uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla neljä uutta koronatartuntaa

Fimlab tutki eilisen aikana ennätykselliset 2042 koronanäytettä. Niistä sekä yksityisen laboratorion tuloksista kertyi kaikkiaan neljä uutta koronatartuntaa Pirkanmaalle. Tartuntojen jäljitys on nyt meneillään. Pirkanmaalla on todettu maaliskuusta alkaen yhteensä 270 tartuntaa. Koko maassa oli Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen eilisen mukaan yhdeksän ihmistä sairaalahoidossa koronaviruksen vuoksi ja heistä kaksi vaati tehohoitoa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>