Uutiset

Sami Hyypiä Hakan valmennukseen

Sami Hyypiä Hakan valmennukseen

Entinen maajoukkuetoppari Sami Hyypiä liittyy mukaan Hakan valmennusryhmään. Hyypiän pesti tulee olemaan loppukauden mittainen ja rooli määrittyy tarkemmin hänen päästessä aloittamaan yhteistyön Teemu Tainion ja muun valmennusryhmän kanssa.

Viime vuodet perhe-elämään keskittynyt Hyypiä on nauttinut ajastaan kotona, mutta näki tämän projektin sopivan tähän hetkeen mainiosti.

- Kyllä minua valmentaminen kiinnostaa. Tämä väliaika on ollut tosi kivaa aikaa, ja lapset on tämän ikäisiä vain kerran elämässä. Senkin takia on ollut kiva olla kotona, kertoo Hyypiä Hakan tiedotteessa.

- Odotan erittäin innolla, että pääsen työskentelemään pelaajien, Teemun ja muun valmennustiimin kanssa.

Hakan ja Hyypiän yhteistyö lähti valmentaja Teemu Tainion aloitteesta.

- Erittäin hienoa saada Sami mukaan meidän valmennustiimiin. Hänellä on luonnollisesti näkemystä puolustuspeliin, mutta yleisestikin hyvä pelikäsitys, joten koitetaan oppia. Varmasti pystyy auttamaan meitä ja myös minua, iloitsi Tainio sopimuksen varmistuttua.

Myös Hyypiä itse uskoo tuovansa Hakan peliin paljon muutakin, kuin vain puolustuksen organisointia.

- Uskon, että pystyn auttamaan kaikkia pelaajia yksilöinä, kuin myös joukkuepelaamisessakin.

Teemu Tainion, sekä muun valmennuksen ja Sami Hyypiän yhteistyö alkaa tällä viikolla. Ensimmäisen kerran työn tuloksia voidaankin nähdä jo ensi keskiviikkona, kun Turun Palloseura ja Haka ottavat yhteen Veritas Stadionilla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>