Uutiset

Valkeakosken kesäkuisten murtojen tekijä on saatu kiinni

Valkeakosken kesäkuisten murtojen tekijä on saatu kiinni

Kesäkuussa Valkeakoskella koruliikkeseen ja leirintäalueen myymälätiloihin murtautunut on saatu kiinni. Epäilty on myös tunnustanut teot. Kesäkuun 19. ja 20. välisenä yönä yritettiin murtautua Kauppatorilla sijaitsevaan kello- ja koruliikkeeseen. Muutamaa päivää myöhemmin yöllä murtauduttiin paikallisen leirintäalueen myymälätiloihin, josta saatiin saaliiksi alkoholia. Molemmissa paikoissa aiheutui myös vahinkoa kiinteälle omaisuudelle. Asiat on siirretty syyteharkintaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>