Uutiset

Huntington yleisurheilumaajoukkueen kapteenistoon

Huntington yleisurheilumaajoukkueen kapteenistoon

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu mitellään 5.-6.9. Tampereella. Nooralotta Neziri, Maria Huntington, Topi Raitanen ja Elmo Lakka on valittu Ruotsi-ottelujoukkueiden kapteeneiksi. Neziri, Huntington sekä Raitanen ovat kapteenina ensimmäistä kertaa. Valinta tehtiin äänestyksessä, johon osallistuivat maajoukkueisiin valitut urheilijat. Tilastojen valossa Suomen miesten ja naisten maajoukkueet ovat haastajia viikonvaihteessa Ratinassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>