Uutiset

YU: Entinen kaupunginvaltuutettu, toimittaja, tuottaja ja kirjailija Tuomo Kaminen on kuollut

YU: Entinen kaupunginvaltuutettu, toimittaja, tuottaja ja kirjailija Tuomo Kaminen on kuollut

Pitkän uran toimittajana ja tuottajana tehnyt Tuomo Kaminen on kuollut, kertoo Ylöjärven Uutiset. Seinäjoella vuonna 1951 syntynyt Kaminen menehtyi tiistaina 1. syyskuuta 68-vuotiaana. Kaminen teki pitkän uran Yleisradiossa toimittajana ja tuottajana. Kaminen työskenteli myös Tampereen yliopiston lehtorina tiedotusopin laitoksella.

Myös tuotteliaana kirjailijana tunnettu Kaminen toimi Ylöjärven paikallispolitiikassa perussuomalaisten kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajana. Vuonna 1992 Kaminen sai Telvis-palkinnon Aikansa kutakin -sarjasta. Vuonna 1996 hänet palkittiin tutkivien journalistien Lumilapio -palkinnolla Kunnian kentät -sarjasta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>