Uutiset

Kaaharit pitivät poliisin kiireisenä viikonloppuna

Kaaharit pitivät poliisin kiireisenä viikonloppuna

Kuva: Suomen poliisi

Viikonloppuna mitattiin hurjia ylinopeuksia ympäri Pirkanmaata.

Poliisi havaitsi Pirkkalassa lauantaina 5.9. iltapäivän kuuden aikaan henkilöauton, joka ajoi huomattavasti muuta liikennettä nopeampaa. Poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 153 km/h yli kahden kilometrin matkalla. Alueella oli 100 km/h nopeusrajoitus. Poliisi sai auton pysäytetyksi ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

Ylöjärvellä 5.9. iltapäivällä kello kolmen aikaan poliisi pysäytti Elotiellä autoilijan, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Häntä epäillään ajo-oikeudetta ajosta ja ajokunnon perusteella törkeästä rattijuopumuksesta.

Tampereella Pyhäjärventiellä poliisi pysäytti lauantaina iltapäiväneljän aikaan kuljettajan, joka joi 177 km/h nopeudella, rajoitus oli 100 km/h. Poliisi tavoitti tämänkin kuljettajan. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta, ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

VT9:llä Kangasalla sunnuntaina 6.9. poliisi piti liikenneratsiaa Oriveden rajan tuntumassa iltapäiväkolmen maissa. Pohjoisen suunnasta lähestyi henkilöauton kuljettaja 169 km/h nopeudella. Kuljettaja hidasti kun poliisi näytti pysäytysmerkkiä edessä ja kuljettaja teki U-käännöksen. Tiellä oli 100 km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio lähti tavoittamaan pakenevaa autoilijaa, joka ajoi jälleen noin 170 km/h nopeudella. Liikenne oli vilkasta, ja pakeneva autoilija aiheutti vaaratilanteita. Noin seitsemän kilometrin takaa-ajon jälkeen kuljettaja yritti kääntyä oikealle Yliskyläntielle, mutta auto päätyi liikenteenjakajan yli Yliskyläntien vasemmalle puolelle ojaan päin hirviaitaa. Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kuljettaja jatkoi pakenemista juosten poliisi perässään ja ylitti hirviaidan ja juoksi metsään. Paikalle tuli useita poliisipartioita. Paikalle tuli myös koirapartio, ja koiran avustuksella epäilty kuljettaja löytyi noin tunnissa tukkipinon alta. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta koska kuljettaja ei noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>