Päivän haastattelu

Verenluovuttajia kaivataan jatkuvasti lisää

Verenluovuttajia kaivataan jatkuvasti lisää

Kuva: Jari Härkönen / veripalvelu.fi

Verenluovutus on aina ajankohtainen asia, sillä luovuttajia kaivataan päivittäin. SPR:n veripalvelun kotisivuilla on heti etusivulla nähtävissä päivittäinen veritilanne ja tällä hetkellä monen veriryhmän kohdalla tilanne on varsin heikko. Päivi Metsola Tampereen Veripalvelusta kertoi SUN Iltapäivän haastattelussa tämänhetkisestä veritilanteesta sekä siitä, kuka sopii verenluovuttajaksi. Tampereen toimipisteen lisäksi Veripalvelu kiertää myös aktiivisesti ympäri maakuntaa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>