Uutiset

Poliisikoira vainusi kaaharin tukkipinon alta Kangasalla

today8.9.2020

share close

Pakeneva autoilija aiheutti sunnuntai-iltapäivänä vaaratilanteita 9-tiellä Kangasalla. Pohjoisen suunnasta 170 kilometrin tuntivauhtia lähestynyt auto hidasti ratsiaa pitäneen poliisin näyttäessä pysäytysmerkkiä, mutta ylinopeutta ajanut teki pysähtymisen asemesta u-käännöksen lähtien karkuun. Liikenne oli vilkasta, ja pakeneva autoilija aiheutti useita vaaratilanteita. Noin seitsemän kilometrin takaa-ajon jälkeen kuljettaja yritti kääntyä Yliskyläntielle, mutta auto päätyi liikenteenjakajan yli ojaan päin hirviaitaa. Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kuljettaja jatkoi pakenemista juosten poliisi perässään ja ylitti hirviaidan ja juoksi metsään. Paikalle tuli useita poliisipartioita. Poliisikoiran avustuksella epäilty kuljettaja löytyi noin tunnissa tukkipinon alta.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta koska kuljettaja ei noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%