Uutiset

Poliisikoira vainusi kaaharin tukkipinon alta Kangasalla

Poliisikoira vainusi kaaharin tukkipinon alta Kangasalla

Pakeneva autoilija aiheutti sunnuntai-iltapäivänä vaaratilanteita 9-tiellä Kangasalla. Pohjoisen suunnasta 170 kilometrin tuntivauhtia lähestynyt auto hidasti ratsiaa pitäneen poliisin näyttäessä pysäytysmerkkiä, mutta ylinopeutta ajanut teki pysähtymisen asemesta u-käännöksen lähtien karkuun. Liikenne oli vilkasta, ja pakeneva autoilija aiheutti useita vaaratilanteita. Noin seitsemän kilometrin takaa-ajon jälkeen kuljettaja yritti kääntyä Yliskyläntielle, mutta auto päätyi liikenteenjakajan yli ojaan päin hirviaitaa. Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kuljettaja jatkoi pakenemista juosten poliisi perässään ja ylitti hirviaidan ja juoksi metsään. Paikalle tuli useita poliisipartioita. Poliisikoiran avustuksella epäilty kuljettaja löytyi noin tunnissa tukkipinon alta.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta koska kuljettaja ei noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>