Päivän haastattelu

Peter Pan menee pieleen -uutuusnäytelmä vapauttaa nauramaan

Peter Pan menee pieleen -uutuusnäytelmä vapauttaa nauramaan

Yksi Tampereen teatterin syksyn uutuuksista on näytelmä nimeltään Peter Pan menee pieleen, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa kotimaisilla näyttämöillä. Se on jatkoa jo muutama vuosi sitten Tammerkosken rannalla ihastuttaneelle ja samojen tekijöiden kirjoittamalle hittikomedialle Näytelmä joka menee pieleen. Myös tämä näytelmä sai Suomen kantaesityksensä Tampereen Teatterin lavalla. Toisin sanoen Polyteknisen Draamaseuran jäsenet ovat siis palanneet. Näyttelijät Pia Piltz ja Mikko Nousiainen vierailivat SUN Iltapäivän lähetyksessä ja kertoivat mm. tunnelmistaan juuri ennen ensi-iltaa sekä näytöksiä edeltäneestä poikkeuksellista harjoitusjaksosta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>