Uutiset

Pyöräilijä kuoli jäätyään auton alle Valkeakoskella - yliajaja pakeni, poliisi ottanut epäillyn kiinni

Pyöräilijä kuoli jäätyään auton alle Valkeakoskella - yliajaja pakeni, poliisi ottanut epäillyn kiinni

Valkeakoskella tapahtui keskiviikkona klo 4.50 aikaan pyöräilijän kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Apiankadun ja Urheilukadun risteyksessä Pälkäneen suunnasta tullut auto törmäsi polkupyörällä liikkeellä olleeseen mieheen, joka menehtyi tapahtumapaikalla.

Silminnäkijöiden havaintojen mukaan BMW-merkkinen auto oli ajanut onnettomuustilanteessa huomattavaa ylinopeutta. Kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta. Poliisi pyysi aamulla yleisöltä tietoa autosta ja onnettomuudesta.

Poliisi sai runsaasti yhteydenottoja asiaan liittyen. Oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella poliisi on ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton. Tekohetkellä autossa olleiden henkilöiden lukumäärä ja henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet BMW-merkkisen auton ennen ja jälkeen tapahtuma-ajan liikenteessä Valkeakosken keskusta-alueella. Tutkinnassa on tarkentunut, että rikoksesta epäillään harmaata sedan-mallista BMV:tä.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>