Uutiset

Nainen kaahasi Pomarkussa yli 150 km/h, Kankaanpään poliisi pysäytti päissään ajaneen miehen

Nainen kaahasi Pomarkussa yli 150 km/h, Kankaanpään poliisi pysäytti päissään ajaneen miehen

Poliisi mittasi keskiviikkona klo 16.20 Pomarkussa, valtatie 23:lla henkilöautolle huomattavan ylinopeuden. Porin suunnasta tulleelle henkilöautolle mitattiin nopeudeksi 152 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus on 100 km/h. Kuljettaja, vuonna 1984 syntynyt porilainen nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Keskiviikon juuri vaihduttua torstaiksi Kankaanpään poliisin partio pysäytti Laviassa henkilöauton, jonka kuljettaja oli päihtynyt. Vuonna 1962 syntynyt lavialainen mies puhalsi poliisin alkometriin lukeman, jonka pohjalta kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>