Koronavirus, Uutiset

Tapparan ja HPK:n ottelu peruttu koronavirustartunnan vuoksi - koko HPK:n joukkue testataan

Tapparan ja HPK:n ottelu peruttu koronavirustartunnan vuoksi - koko HPK:n joukkue testataan

Tapparan ja HPK:n välinen harjoitusottelu on peruttu koronavirustartunnan vuoksi. HPK:n SM-liigajoukkue keskeyttää toimintansa. Tilanne johtuu HPK:n alle 20-vuotiaiden juniorijoukkueessa todetusta tartunnasta. Hämeenlinnassa on vieraillut esimerkiksi nuorten jääkiekkojoukkue Mikkelistä, jonka jäsenillä on havaittu lukuisia tartuntoja. Aiemmin  U20-joukkuetoiminta oli keskeytetty ja U20-joukkue on nyt asetettu karanteeniin.

Viimeksi kuluneen viikon aikana Kanta-Hämeessä on todettu kolme uutta COVID-19-tartuntaa. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin mukaan HPK:n joukkueen altistumisriski ottelussa on arvioitu vähäiseksi, mutta tilannetta seurataan huolellisesti ja joukkueen jäsenet testataan kokonaisuudessaan 14.9. Koronavirusta on löytynyt myös jätevesiseurannan yhteydessä jätevedenpuhdistamolta Hämeenlinnan Paroisilta, mikä voi olla merkki siitä, että alueella on tunnistamattomia tartunnan saaneita.

HPK noudattaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin antamaa vahvaa suositusta toiminnan keskeyttämisestä. Tapparan ja HPK:n liigajoukkueiden oli määrä kohdata torstaina 10.9. Hämeenlinnassa.

Juttua sekä otsikkoa päivitetty 10.9. klo 10.15

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>