Päivän haastattelu

Vuoden Lempo 2020 Juha Lehtimäki edistää kestävää kehitystä hymyssäsuin

Vuoden Lempo 2020 Juha Lehtimäki edistää kestävää kehitystä hymyssäsuin

Vuoden Lempo 2020 Juha Lehtimäki vastaanotti palkinnon keskiviikkona 9. syyskuuta. Kuva: Tarja Antola / Akaan Seutu

Lempäälän Vuoden Lempoksi valitaan vuosittain henkilö tai yhteisö, joka on toiminut Lempäälän kunnan hyväksi. Vuoden Lempo voi olla toiminut esimerkiksi kulttuurin, urheilun, järjestöelämän, politiikan, vapaaehtoistyön tai liike-elämän aloilla. Tänä vuonna valinnan tehnyt työryhmä käytti tukenaan neuvoa-antavaa yleisöäänestystä, jossa tämänkertainen voittaja sai yli puolet ehdokkaille annetuista äänistä. Eilen 9. syyskuuta Lempäälä-päivän ulkoilmatapahtuman yhteydessä palkittiin Vuoden Lempo 2020 ja tänä vuonna tittelin sai suutari, jalkinekorjaaja ja yrittäjä Juha Lehtimäki. Tämä kuntalaisten sydämet sulattanut suutari kertoi SUN Iltapäivän haastattelussa miten aikoinaan ajautui suutariksi ja kuinka suutarin työhön kuuluu nykypäivänä paljon muutakin kuin kenkien korjaamista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>