Uutiset

Lempäälän terveyskeskukseen etsitään kahvikärryn pitäjää

Lempäälän terveyskeskukseen etsitään kahvikärryn pitäjää

Lempäälän terveyskeskukseen etsitään palveluntarjoajaa kahvikärrypalvelun pilottiin. Pääterveysasemalla on havaittu tarve kahvikärrypalvelulle, joka myisi terveyskeskuksen asiakkaille kahvikärrystä muun muassa kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Lempäälän kunta etsii kahvikärrypilotille tekijää ajalle 1.10-31.12.2020. Palveluntarjoajan täytyy sitoutua toimimaan Lempäälän pääterveysasemalla maanantaista perjantaihin aamuisin klo 8-10 ja iltapäivällä 14-16.00. Lisätietoa pilottiin osallistumisesta löytyy kunnan kotisivuilta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>