Uutiset

Nokialainen kuvanveistäjä Ossi Somma on kuollut

Nokialainen kuvanveistäjä Ossi Somma on kuollut

Nokialainen kuvanveistäjä ja ympäristötaiteilija Ossi Somma on kuollut. Asiasta uutisoi Yle. Tiedon Somman menehtymisestä vahvisti Ylelle hänen siskonsa. Somma kuoli torstai-iltana Nokialla, ja hän oli menehtyessään 94-vuotias.

Ossi Somman töitä on laajasti esillä eri julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa. Somman taidetta on pysyvästi esillä Siuron veistospuistossa, joka sijaitsee Somman entisen kotitalon, vanhan Penttilän koulun pihassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>