Uutiset

Hämeenkadun länsipään bussiliikenne jälleen kaksisuuntaiseksi

Hämeenkadun länsipään bussiliikenne jälleen kaksisuuntaiseksi

Hämeenkadun länsipään bussiliikenne muuttuu maanantaina 21.9. jälleen kaksisuuntaiseksi. Hämeenpuiston alueen liikennevalot, joihin liikenteen palauttaminen liittyy, on saatu ohjelmoitua ja asennettua raitiotien valmistumisen lopputilanteen mukaiseksi. Valot otetaan käyttöön jo aiemmin, keskiviikkona 16.9.

Keskustorin pysäkeiltä lännen suuntaan kulkeva bussiliikenne ajaa jatkossa Hämeenkatua pitkin Hämeenpuistoon. Aleksis Kiven katu–Puutarhakatu–Hämeenpuisto-reitti jää vielä käyttöön busseille, joiden pysäkit sijaitsevat Aleksis Kiven kadulla. Keskustorin jälkeen seuraava pysäkki lännen suuntaan on molemmilla reiteillä edelleen pääkirjasto Metson bussipysäkki, paitsi linjalla 3, joka saa uuden pysäkin Hämeenpuistoon ennen Satakunnankatua.

Liikenteen muuttuessa toinen itään päin liikennöivien vuorojen bussipysäkeistä ravintola Haraldin edustalta, eli Keskustori G, siirtyy Keskustorille Jugend-torin kohdalle. Bussipysäkki Keskustori F jää nykyiselle paikalleen Hämeenkadulle toistaiseksi. Perjantaina 25.9. otetaan vielä Keskustorilla käyttöön yksi lännen suunnan pysäkeistä lopullisella paikallaan Tampereen Teatterin edustalla.

Bussipysäkeillä ja Hämeenkadun ylittävillä suojateillä kerrotaan bussipysäkkien muutoksista ja muistutetaan turvallisuudesta Hämeenkatua ylitettäessä. Hämeenkadulla liikkuvien tulee jälleen oppia huomioimaan myös Keskustorilta lännen suuntaan liikennöivät bussit.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>