Uutiset

Kuorma-auto ajoi Kankaanpäässä poliisin tutkaan - lukema 132 km/h

Kuorma-auto ajoi Kankaanpäässä poliisin tutkaan - lukema 132 km/h

Porin liikennepoliisin partio pysäytti Kankaanpäässä Niinisalon varalaskupaikalla 14.9.2020 klo 12.44 kuorma-auton, jolle mitattiin ohitustilanteessa nopeudeksi 132 km/h. Tapahtumahetkellä partion tullessa vastaan kuorma-auto ohitti kahta autoa. Alueella nopeusrajoitus on 100 km/h. Kuorma-auton suurin sallittu nopeus on rajoitettu laissa 80 km/h tunnissa. Kuorma-autoa kuljettanut vuonna 1978 syntynyt jyväskyläläismies määrättin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>