Uutiset

Syysmyrsky lähestyy Pirkanmaata - meteorologi varoittelee puuskittaisesta pohjoistuulesta

Syysmyrsky lähestyy Pirkanmaata - meteorologi varoittelee puuskittaisesta pohjoistuulesta

Hitaasti etenevä matalapaineen rintama tuo tullessaan Suomeen ja myös Pirkanmaalle varsin voimakkaan syysmyrskyn. Pirkanmaalle myräkkä osuu ensin tänään keskiviikkona sateiden muodossa ja huomenna torstaina tuulet yltyvät jopa myrskylukemiin puuskissa. Ilmatieteenlaitoksen päivystävä meteorologi Juha Jantunen kertoi SUN Uuden Aamun haastattelussa tarkemmin rintaman liikkeistä ja siitä kuinka myös sisämaahan on odotettavissa puuskissa jopa yli 20m/s puhatavaa pohjoistuulta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>