Uutiset

Hämeenkadulta kaadetuista lehmuksista lampunjalkoja

Hämeenkadulta kaadetuista lehmuksista lampunjalkoja

Tampereen Hämeenkadulta kaadetut lehmukset ovat saaneet uutta käyttöä. Tänään perjantaina tulee myyntiin noin 300 kappaleen erä design-valaisimia, joiden jalkaosassa on käytetty Hämeenkadulta kaadettuja puita. Mansen Leimu -valaisinten jalkaosaan on myös kaiverrettu koordinaatit, mistä kohtaa käytetty puu on peräisin.

Hämeenkadun lehmukset kaadettiin vuonna 2018, kun kadun mittava remontti aloitettiin. Osin jopa satavuotiaat puut olivat jo huonossa kunnossa. Vuosi sitten syksyllä Hämeenkadulle istutettiin koko kadun mitalta kaikkiaan lähes sata uutta puistolehmusta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>