Uutiset

Taistelu naisten pesäpallomestaruudesta alkaa

Taistelu naisten pesäpallomestaruudesta alkaa

Manse PP juhli mestaruutta vuonna 2017. Jatta Vuorinen ja Susanna Kylä-Kause kävivät tuolloin esittelemässä kultamitaleita myös SUN Radiossa.

Naisten Superpesiksen loppuottelusarja Manse PP:n ja Jyväskylän Kirittärien välillä käynnistyy tänään. Avausottelu oli määrä pelata jo torstaina, mutta myrskyn vuoksi ottelu siirrettiin tälle päivälle. Ottelu Jyväskylässä alkaa klo 16.

Suomen mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa ja seuraavat ottelut pelataan alkuperäisen aikataulun mukaan lauantaina ja sunnuntaina. Tampereella Kaupissa pelataan huomenna klo 14.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat kahdesti. Elokuun alkupuolella Jyväskylässä Kirittäret oli parempi jaksoin 2 - 0. Viimeksi Kaupissa Jyväskylä otti voiton kotiutuslyöntien jälkeen. Samat joukkueet kohtasivat finaaleissa myös vuonna 2018. Tuolloin Kirittäret juhli mestaruutta voitoin 3 - 0. Jyväskyläläiset ovat myös hallitsevia Suomen mestareita, sillä viime kausi päättyi Kirittärien juhliin, kun Porin Pesäkarhut kaatui finaaleissa voitoin 3 - 1.

Mansen ainoa Suomen mestaruus on vuodelta 2017. Myös silloin finaalisarjan hävinnyt osapuoli oli Pori.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>