Uutiset

Nokianvirran koulussa on todettu koronatapaus

today21.9.2020

share close

Nokianvirran koulussa on todettu viikonlopun aikana koronavirustartunta henkilöllä, joka on jo aiemmin viime viikolla asetettu karanteeniin, tiedottaa Nokian kaupunki. Yhteensä koulusta on asetettu karanteeniin kolme oppilasta. Koska sairastunut on jo ollut karanteenissa, ei terveysviranomaisen arvion mukaan uusia altistuksia ole tullut ilmi.

Koulutyö jatkuu normaalisti lukujärjestysten mukaan. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilma-viestillä.

Nokianvirran koulu ja terveydenhuollon viranomaiset tekevät kiinteää yhteistyötä. Mikäli tautitilanne jollain tavalla muuttuu, niin terveydenhuollon henkilöstö tutkii, selvittää ja asettaa karanteeniin asianosaiset ja altistuneet henkilöt. Terveydenhuollosta ollaan yhteydessä asianosaisiin.

Koulussa korostetaan hygienian ja turvavälien merkitystä kaikessa toiminnassa. Opetus on järjestetty kotiluokissa, välituntialueita on lisätty ja ruokailut tapahtuvat pienemmissä ryhmissä fyysisten kontaktien vähentämiseksi. Kaupunki muistuttaa, että kouluun ei saa tulla sairaana.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%