Uutiset

Nokianvirran koulussa on todettu koronatapaus

Nokianvirran koulussa on todettu koronatapaus

Nokianvirran koulussa on todettu viikonlopun aikana koronavirustartunta henkilöllä, joka on jo aiemmin viime viikolla asetettu karanteeniin, tiedottaa Nokian kaupunki. Yhteensä koulusta on asetettu karanteeniin kolme oppilasta. Koska sairastunut on jo ollut karanteenissa, ei terveysviranomaisen arvion mukaan uusia altistuksia ole tullut ilmi.

Koulutyö jatkuu normaalisti lukujärjestysten mukaan. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilma-viestillä.

Nokianvirran koulu ja terveydenhuollon viranomaiset tekevät kiinteää yhteistyötä. Mikäli tautitilanne jollain tavalla muuttuu, niin terveydenhuollon henkilöstö tutkii, selvittää ja asettaa karanteeniin asianosaiset ja altistuneet henkilöt. Terveydenhuollosta ollaan yhteydessä asianosaisiin.

Koulussa korostetaan hygienian ja turvavälien merkitystä kaikessa toiminnassa. Opetus on järjestetty kotiluokissa, välituntialueita on lisätty ja ruokailut tapahtuvat pienemmissä ryhmissä fyysisten kontaktien vähentämiseksi. Kaupunki muistuttaa, että kouluun ei saa tulla sairaana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>