Koronavirus, Uutiset

Työttömyyslukemat edelleen suuret, positiivisiakin näkymiä on

Työttömyyslukemat edelleen suuret, positiivisiakin näkymiä on

Työttömien työnhakijoiden määrä Pirkanmaalla on yhä suuri, mutta elokuun luvut ovat jo hieman positiivisempia kevääseen verrattuna. Työttömien määrä on kasvanut vuoden takaisesta 9800:lla. Lomautettujen määrä elokuussa oli 5800.

Työttömyysaste Pirkanmaalla oli elokuussa 13 %, kun se koko maassa on 12,5.

Esimerkiksi Yleinen työttömyyskassa YTK kertoo, että syyskuussa ansiopäivärahahakemusta määrä on yhä 50 % suurempi kuin vuotta aiemmin, mutta elokuussa kasvua edelliseen vuoteen oli ollut peräti 80 %, mikä antaa osaltaan uskoa tilanteen kehittymiseen paremmaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>